عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد
وزیر خارجه آلمان؛

روابط اروپا با آمریکا بهبود نخواهد یافت

وزیر امور خارجه آلمان گفت، دوران روابط خوب کشورهای اروپایی با آمریکا به سر رسیده است و حتی بر سر کار آمدن یک رئیس‌جمهور دموکرات در آمریکا موجب بهبود این روابط نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان روز یکشنبه گفت، دوران روابط خوب کشورهای اروپایی با آمریکا به سر رسیده است.

 

ماس در مصاحبه‌ای گفت: «هرکس باور دارد که روابط بین دو سوی اقیانوس اطلس با روی کار آمدن یک رئیس‌جمهور دموکرات به حالت سابق بازمی‌گردد، تغییرات ساختاری را دست‌کم گرفته است».

 

وی تأکید کردحتی اگر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا دیگر بر سر کار نباشد، هرگز روابط برلین و واشنگتن مانند سابق نخواهد بود.

 

با این وجود وزیر امور خارجه آلمان گفت، برلین در حال حاضر آمادگی این را ندارد که اتحاد دیرپای خود با واشنگتن را کاملاً کنار بگذارد.

 

ماس افزود: «روابط فراسوی اقیانوس اطلس بسیار مهم هستند. این روابط مهم باقی خواهند ماند و تلاش می‌کنیم اطمینان حاصل کنیم که [این روابط] آینده‌ای خواهند داشت».

 

روابط میان متحدان «پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) از زمان روی کار آمدن ترامپ رو به تیرگی گذاشته است.

 

واشنگتن تأکید دارد که آلمان باید دو درصد از درآمد ناخالص داخلی خود را صرف بودجه امنیتی کند و ترامپ تصمیم گرفته است تا زمانی که برلین بدهی‌هایش به ناتو را پرداخت نکرده باشد ۱۰ هزار نیروی آمریکایی را از این کشور خارج کند.

 

از سوی دیگر واشنگتن با حمایت آلمان از پروژه گاز رسانی «نورد استریم ۲» روسیه مخالف است و قصد دارد این پروژه را به هر قیمتی که شده به زمین بزند.

 

پیش از ماس، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان نیز در مصاحبه‌ای از کشور‌های اروپایی خواست زمانی که بحث نفوذ جهانی آمریکا مطرح می‌شود به یک حقیقت جدید بیاندیشند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده